Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

Vanaf de richting Heerenveen (A7)
Bij Heerenveen volgt u de A7 richting Joure. Op de rotonde bij Joure neemt u de afslag Joure. Aan het einde van de afslag neemt u na 100 m de derde afslag op de rotonde (Sewei). Na 1 km neemt u op de rotonde de tweede afslag. De Mercatorweg is nu de tweede afslag naar links. Het pand van NoorderHuys bevindt zich na de rotonde aan uw rechterhand.

Vanaf de richting Emmeloord (A6)
Vanaf Emmeloord volgt u de A6 naar Joure. Op de rotonde bij Joure neemt u de afslag Joure. Aan het einde van de afslag neemt u na 100 m de derde afslag op de rotonde (Sewei). Na 1 km neemt u op de rotonde de tweede afslag. De Mercatorweg is nu de tweede afslag naar links. Het pand van NoorderHuys bevindt zich na de rotonde aan uw rechterhand.

Vanaf de richting Meppel (A32)
Uit de richting Meppel volgt u de A32 richting Heerenveen. Zie verder ‘Vanaf de richting Heerenveen’.

Via de afsluitdijk (A7)
Via de afsluitdijk rijdt u richting Sneek. Op de Stadsrondweg van Sneek (N7) volgt u de richting Joure. Op de snelweg neemt u afslag 23 (Joure West). Aan het eind van de afslag gaat u linksaf richting Joure (Woudfennen). Na 400 m op de T-splitsing rechtsaf (Woudfennen). Op de rotonde neemt u de tweede afslag. Na de rotonde is de Mercatorweg de tweede afslag naar rechts. Het pand van NoorderHuys bevindt zich na de rotonde aan uw rechterhand.